Reparaties

Wij verzorgen alle reparaties aan:horloge

  • Gouden en zilveren sieraden
  • Briljanten sieraden en briljant zetten
  • Horloges, zowel mechanisch als quartz van alle merken waaronder ook alle topmerken zoals: Breitling, Cartier, IWC, Rolex en Omega.
  • Klokken
  • Barometers
  • Knopen en rijgen van bijvoorbeeld uw parels, bloedkoralen, granaten, etc.
  • Graveren

 

Ons streven is om alle reparaties binnen 10 werkdagen voor u af te handelen, uitzonderingen hierop zijn klokken, barometers en de topmerk horloges. Bij klokken heeft dit voornamelijk te maken met de tijd van het afregelen en controleren daarvan. Bij een topmerk horloge is het de duur van het bestellen van onderdelen en bij barometers is het dat er nog maar zeer weinig vakmensen zijn die deze kunnen repareren en dit altijd met eigen vervoer wordt gehaald en gebracht naar de reparateur.

Naast het repareren van uw sieraden hebben wij ook een uitgebreid pallet aan voorbeelden voor het veranderen cq vermaken van een bestaand sieraad tot een mooie ring of zelfs een broche of hanger. In het geval van bijvoorbeeld een trouwring van een dierbare is dit een mooie gelegenheid om de gedachtenis van deze dierbare in stand te houden en dichtbij u te dragen.

U bent van harte welkom in onze winkel op:

Maandag 13.00 - 17.30 
Dinsdag 09.30 - 17.30 
Woensdag 09.30 - 17.30 
Donderdag 09.30 - 17.30 
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 09.30 - 17.00

OCCASIONS

Het is niet voor iedereen een alledaags gegeven, maar ook in horloges en sieraden heb je occasions.

            occasions-mc

Bent u dus op zoek naar een mooi antiek sieraad, gebruikt horloge, antieke klok of een gebruiksvoorwerp kom dan eens kijken in één van onze etalages of vitrines in onze winkel aan de Ceresstraat of klik op deze link: Occasions  en bekijk ons grote assortiment. U kunt direct bestellen en betalen met iDeal of PayPal, alles geheel online.

Wij zijn dealer van de volgende merken: