Over Mercurius Juweliers

Mercurius Juweliers is al 30 jaar een vertrouwd adres in Assen. Na een kleine 20 jaar in het winkelcentrum Mercurius te zijn gevestigd is de winkel tot op heden te vinden aan de Ceresstraat 44 in Assen.

De werknemers van Mercurius Juweliers hebben tezamen al meer dan 50 jaar ervaring in de juweliersbranche voorheen als importeur, grossier en dus ook al 30 jaar als juwelier. Hierdoor is er veel kennis in huis op alle vlakken van de branche. Het serviceniveau is iets wat altijd hoog in het vaandel staat bij Mercurius Juweliers.

Wij streven er naar om bijvoorbeeld uw reparaties altijd binnen 10 werkdagen weer voor u gereed te hebben. Kleine reparaties zoals bijvoorbeeld het aanzetten van een nieuwe sluiting aan uw armbandje, het inkorten van horlogebanden of het zetten van batterijen is zelfs klaar terwijl u wacht of voor u gereed als u het na gezellig te hebben gewinkeld in Assen weer ophaalt. Tevens is het graveren van inscripties in een artikel dat u heeft gekocht bij Mercurius Juweliers altijd GRATIS.

Kortom Mercurius Juweliers is voor u de uitgelezen winkel als u op zoek bent naar een mooi sieraad, horloge, klok of barometer en zelfs prachtige occasions.

Wij zijn dealer van de volgende merken: