Horloges

Als u op zoek bent naar een nieuw horloge bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan horloges van modern tot klassiek en van design tot sportief. Tevens hebben wij een ruim assortiment gebruikte horloges van zeer gerenommeerde merken zoals bijvoorbeeld: Breitling, Cartier, IWC, Rolex en Omega. Deze gebruikte horloges zijn uiteraard te zien in onze etalage, de speciaal ingerichte vitrine in onze winkel en tevens te bekijken en rechtstreeks bestellen via onze webshop en veilig te betalen met iDeal of PayPal.

Wilt u meer informatie of kijken welke modellen er allemaal zijn van een bepaald merk die wij verkopen dan kunt u hieronder in het lijstje of onderaan in de slider op het desbetreffende merk klikken. Wij verkopen in ons horlogeassortiment de volgende merken:


Handige TIP:
Ziet u een mooi horloge dat u graag in het echt zou willen zien, schrijft u dan even het nummer en de prijs op van het desbetreffende model of print er even een plaatje van uit. Dan kunnen wij u op een zeer gerichte en persoonlijke manier makkelijker verder helpen in de winkel.

U bent van harte welkom in onze winkel op:

Maandag 13.00 - 17.30 
Dinsdag 09.30 - 17.30 
Woensdag 09.30 - 17.30 
Donderdag 09.30 - 17.30 
Vrijdag 09.30 - 17.30
Zaterdag 09.30 - 17.00

Wij zijn dealer van de volgende merken: